top of page

Coaching

Alleen het pad van de onvoorwaardelijke wil leidt tot groei

Coaching is een ondersteunende dienst voor groei. Groei in vaardigheden, competenties of bewustzijn. Groei komt niet vanzelf. Daar moet je iets voor doen. Daar moet je onvoorwaardelijk diep voor willen gaan. Of dat nu in de sport is, zakelijk is of privé. En of dat nu lichamelijk, emotioneel of geestelijk is. Zowel de coach als coachee zijn onvoorwaardelijk als het gaat om het traject en het succes. Ook wel 'Ruthless Compassion' genoemd.

 

De Lange Consult levert deze coaching. Snel, intens, onvoorwaardelijk en baanbrekend! Een achtbaan waar onvoorwaardelijkheid, lef en doorzettingsvermogen voorwaarde zijn. Gemiddeld bestaat een coaching traject uit 4-6 sessies van 2-3 uur of 1 weekendsessie met overnachting. De weekend sessie bevat gemiddeld 12 uur actieve ondersteuning, maar omvat ook het samen koken en samen eten, wat weer een eigen dynamiek geeft in het traject.

De Lange Consult levert ook groepscoaching, specifiek om de dynamiek tussen mensen in te zetten voor persoonlijke groei en harmonieuzere samenwerking. Bij groepscoaching wordt inzichtelijk gemaakt dat je grootste groeipotentieel ligt bij je grootste irritaties en angsten. 

Optimaal zijn groepen van 2 tot maximaal 8 mensen.

 

Heeft u een coachingsonderwerp en wilt u hierover praten?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Coaching: Welkom
bottom of page